Domein d'Arconati

Domein d'Arconati

Visconti

Visconti is een nieuwbouwproject dat bestaat uit 14 luxueuze en erkende assistentiewoningen gelegen nabij centrum Dilbeek.

 

Ons doel is om het domein in een nieuw jasje te steken en terug op de kaart van Dilbeek te zetten. Het domein is een oase voor de zelfstandige en actieve senior met veiligheid en luxe als uitgangspunt.

 

Onze ruime assistentiewoningen in Residentie Visconti beschikken over grote ruimtes en hebben veel lichtinval. De grote inpandige priv├ęterrassen zijn heel goed geori├źnteerd. Wij bieden onze bewoners een kwalitatieve keuken met Miele apparaten. De ergonomische badkamer wordt ingericht met Duravit meubelen en toestellen.
Met trots kunnen wij zeggen dat het leven in Domein D'Arconati ook duurzaam is door zijn energiezuinige systemen en de keuze van de materialen die gebruikt worden. Het individuele oproepsysteem met dag- en nachtpermanentie zorgt voor uw maximaal comfort en veiligheid.

 

Wegens de grote architecturale kwaliteit van het bestaande hotel-restaurant D'Arconati is er gekozen om de nieuwbouw te ontwerpen in lijn met deze art deco-stijl.

Project 2 gebouwen
hoofdfoto tuin
nachtbeeld
IMG_0928
IMG_0931
IMG_0924
IMG_0933
IMG_0921
IMG_0953
IMG_0958
IMG_0961

Perceelgrootte

5330m2

Parkeerplekken

32

Wooneenheden

17

Arconati

Arconati 1
Arconati 2
  • Architect: A2S Architecten
  • Adres: d'Arconatistraat - 1700 Dilbeek
  • Project: Appartementsgebouw / sleutel-op-de-deur
  • Bouwjaar: 2016-2017
  • Datum van aanvang: 11 mei 2016

Residentie Arconati zal in zijn oude glorie hersteld worden als 3 luxueuze  appartementen en een kantoorruimte. 

Deze kwalitatieve appartementen zijn te huur. Voor meer informatie kan u ons hier vrijblijvend contacteren of de advertentie op Immoweb bekijken via de code 7864475.

 

Elk appartement beschikt over een volledige uitgeruste en kwalitatieve keuken, twee slaapkamers, grote terrassen en de nodige rust en privacy dat het domein te bieden heeft. Elk appartement beschikt ook over een ondergrondse kelder en 1 autostaanplaatsen op het domein. De mogelijkheid bestaat om extra autostaanplaatsen te huren. Wonen op een boogscheut van het centrum van Dilbeek en van Brussel, maar toch in een uniek en groen kader? In residentie Arconati kan dit!

 

Onze luxueuze  wooneenheden bieden eveneens het nodige comfort om zorgeloos van het leven te genieten. Uw appartement kan op elk gewenst moment aangepast worden aan uw noden en verlangens.

 

Kortom, een gepersonaliseerd appartement volledig afgestemd op U en dit alles in een groene en veilige omgeving!

D'Arconatistraat 77/001 - 1700 DILBEEK

0472/45 15 30

contact@atlantnv.be