Over ons

Over ons

Atlant NV is een familiaal bedrijf en actief in de bouw- en vastgoedsector sinds 1989.

Mede door de jarenlange ervaring in de sector en de opvolging van de nieuwe generatie kan Atlant verderwerken aan de toekomst. De nieuwe generatie zorgt voor een nieuwe start en staat klaar voor nieuwe uitdagingen in de sector.


Onze diensten en expertise gaat van renovatiewerken tot nieuwbouwwoningen of appartementen, van de voorbereidingsfase van een project tot de oplevering en verder!


Vandaag de dag richten wij ons voornamelijk op het realiseren van eigen projecten. Van het aankopen van de grond tot het verkopen van de wooneenheden. Hierbij streven wij steeds naar het gebruik van duurzame en kwaliteitsvolle materialen en zorgen wij voor een cohesie tussen de mooie woonheden en hun omgeving.  Wij trachten ook steeds in te spelen op de markt en de laatste nieuwe trends.


U kunt ons alle aspecten van het volledige bouwtraject toevertrouwen. Dit kan gaan van het zoeken naar een geschikt terrein en het aanvragen van de nodige omgevingsvergunningen tot het opvolgen van de onderaannemers of het volledige bouwtraject. Binnen Atlant NV zal u één aanspreekpunt hebben, die steeds voor u klaarstaat.


Wij geloven dat bouwen een kunst op zich is en dankzij onze expertise proberen wij dit steeds na te streven.


Aarzel niet ons te contacteren, indien u vragen heeft over onze diensten die wij aanbieden.

D'Arconatistraat 77/001 - 1700 DILBEEK

0472/45 15 30

contact@atlantnv.be